Welcome to DaniaGaming

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Dennis Lamors

Senior Admin
 • Content count

  455
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Community Reputation

195 Excellent

6 Followers

About Dennis Lamors

 • Rank
  King Lamors

Recent Profile Visitors

1,063 profile views
 1. Goals
 2. Har du eventuelt video af det? 24 timer.
 3. Skal have en video. 24 timer til at give mig en video.
 4. Ikke alle staff bliver forum admin, der er ganske få der er det. Jeg er ikke forum admin f.eks. Derfor bliver det ikke updateret særligt ofte.
 5. Man kan ikke lave hold i paintball
 6. Forum tags bliver ikke automatisk opdateret, de skal opdateres af en forum admin. Og siden der er så mange der hopper ind og ud af medic vil det ikke ske for dem alle. Det vil kun ske for dem der er meget inde som medic og politi, som har været det i længere tid.
 7. dovne abe
 8. Hvad hedder din virksomhed: Lamors Enterprise Hvad tilbyder din virksomhed: Vi tilbyder lidt af hvert. Vi designer vores egne tasker, veste og lovlige våben. Og vi vil udvide vores horisont. Hvad gør din virksomhed forskellige fra andre?: At vi gør mere end bare at sælge. Vi vil tilbyde god kundeservice, så vores kunder vender tilbage. Hvorfor tror du folk vil bruge din og ikke andre virksomheder: Fordi jeg er kongen Lamors. Og alle ved hvad Lamors Enterprise kan gøre. Hvor mange ansatter er der ved opstart af virksomhed: 3 på stående fod. Hvor mange ansatte kan virksomheden rumme?: Det afhænger af indkomsten. Men uendeligt. Hvilke krav har i for ansatte: At de skal være professionelle og service bevidste. Har din virksomhed en arbejdsplan/Mål?: At være det største firma i verdenen. og at tjene milliarder af dollars. Har du ellers andet at tilføje af vigtig infomation omkring din virksomhed? Nope.
 9. @Micki Hansen @John Faxe @Zoix @James Maabjerg. Kan vi få et svar?
 10. Det spil har været hyped i lang tid. I alt for lang tid.
 11. Du hopper bare i supporten, så vil vi med glæde hjælpe dig
 12. Degraded til politi, haha
 13. Ingen tidshorisont, men vi stræber efter hurtigst muligt
 14. Læs den opdateret
 15. Hej alle loyale dania spillere. Vi hos Daniagaming staff har bygget over det sidste stykke tid på et nyt map. Da vi fandt ud af at populariteten på Metropolis ikke lige var hvad vi havde regnet med. Derfor har vi fundet de rustne evner frem og lavet vores helt eget custom kelley map. Vi har Kelleys Island mappet som standard. Men man kan næsten ikke kalde det for Kelley mappet længere, da vi har customized det så meget. Der er kommet en ny ø. Med en ny by, nogle fede bjerge. En campingplads og meget mere. Det vil sige at vi rykker fra Metropolis til vores eget Kelley map. Nu sidder i sikkert og tænker på hvad med jeres hårdt tjente penge, biler og huse? Så kan jeg roligt fortælle jer, at mens vi flytter over. Så vil i ikke miste en krone. Vi kommer til at køre med den samme database som før. Hvilket vil sige at VI WIPER IKKE! Huse og sådanne sager vil også blive flyttet over. Dog ikke fra dag 1. Da vi først kan overføre dem efter skiftet er sket. Vi har pt. ikke en dato på hvornår vi skifter, da vi mangler de formelle ting. Men det sker snart. Der kommer også en større update til serveren, når vi skifter map. Changelog kommer senere. Ny lobby screen, som gør det lettere at joine vores server. https://www.youtube.com/watch?v=XLNZxGSlp-Y Map showcase. https://www.youtube.com/watch?v=S_RO_V0lNJQ