Welcome to DaniaGaming

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Asger Hansen

Admin
 • Content count

  193
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Community Reputation

21 Excellent

About Asger Hansen

 • Rank
  Superior Member
 • Birthday 07/28/1997

Recent Profile Visitors

386 profile views
 1. Ved ikke lige hvad det kunne være, men prøv at komme på engang, evt hør om nogle kender fejlen ved staffmødet iaften.
 2. Kom ind på tsen og snak med os, det er nemmere at forklare der. I hvertfald fra min siden af.
 3. Hvaaa @Dennis Lamors er det et nyt navn? evt namechange?
 4. Tænkte at der kun er en måde at lære tingene på
 5. Nej, der må jeg sgu give en +1 til kramer, det er sgu en dumflad fra vores side af
 6. Starten er med, man kan bare ikke høre det. Men Kramer siger "SE DER ER NOGLE SOM STÅR OG SIGTER MED VÅBEN PÅ JER" og så vender vi os om.. Og ja.. resten af videoen siger vel det sidste
 7. Må sgu sige, at der tænkte vi ikke særlig langt.. WP haha
 8. Fra min synsvinkel syntes jeg det er fint, at i må tage politi tøj på for at "snyde" med gidsler. Og eftersom det var mig som der var forhandler dengang, og syntes at RP'et var fedt, så så jeg ingen grund til at smide en report på det. Men som sagt, jeg vender den lige på staff mødet iaften.
 9. Danny, jeg kan godt se det fra din side. Men nu ved jeg at russerne har lavet samme stunt før hen, bare hvor det var et prison break. Men ja, muligvis burde der laves en regel inde for politiet om, at vi ikke må som undercover som et gang medlem. Det vender jeg lige til staff mødet her på onsdag.
 10. Alarmen går. Der er prison break, og vi sætter straks afsted op til fængslet. Idet vi kommer op til fængslet ser vi en sort lambo, og en heli forlade stedet, vi sætter selvfølgelig efter. Det ender ud i en bil jagt gemmen LS, ned til Morrison, over græsen, og ellers videre til Rebel outpost. Det tager godt 5-10 minutter. Idet vi ankommer til rebel.. Ja det skal nok ses på videon. SES PÅ GRILLEN! http://plays.tv/video/58024e173bd0caffd2/vi-ses-p-grillen
 11. Du hopper ud fra en højhus, og hopper ind i en bil, og køre væk. Stort set hele din krop ville være brækket - Hvis ikke du faktisk var død. for det andet, så køre du væk, selvom der er våben pointet imod dig. Det er hvad jeg kalder slatten RP.
 12. Sam og hans kammerat render rundt i Morrison, og har skudt en betjent. Hans kammerat er dog også blevet skudt, og det er så kun Sam som er tilbage, i det som Pam ser Sam løbe rundt på siden af bygningen, så tager han en sjov, men farlig change i håb om, at han hopper ind i bilen. Det lykkes som man kan se på videoen - hvilket faktisk ender i noget sjovt RP. http://plays.tv/video/57c35700f3e4737273/how-to-catch-a-criminal