Welcome to DaniaGaming

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Asger Hansen

Admin
 • Content count

  249
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Community Reputation

27 Excellent

1 Follower

About Asger Hansen

 • Rank
  Legendary Member
 • Birthday 07/28/1997

Recent Profile Visitors

490 profile views
 1. Tvivler jeg på, folk har ikke lige så mange penge til store våben, som på DenLilleVerden. + Hvis det ender ud i ren skyderi, så stopper vi det bare, der skal jo stadig være RP inde over.
 2. @Max Danielsen Kan godt se hvad du mener, ville dog mene, at det hele skulle foregår ingame, så vi holder os væk fra forum. Og istedet for at "sikre" sig huset i nogle dage, så burde man kæmpe om det i hvert restart. Så hvis man er først dernede, så kan det være ens gangs, indtil der er andre som evt vil prøve at overtage det eller andet.
 3. @Max Danielsen Så du vil simpelhen have 5-10 gang huse på mappet, til hver bande? Jeg ved godt, at der er mange som elskede det ved DenLilleVerden, og de andre Kelly's Wasteland servere. RP dig til istedet til at du ejer et hus, ligesom AKM har gjort. Hvis i er en bande som der er stor nok, så overtag den Danske mafias base/hus.
 4. Stemmer for at vi får det "politi belte" som vi havde på lakeside. Men ikke det usynlige.
 5. Inden der bliver svaret, så skal jeg lige ha' overgivet min Falck Rådgiver til en anden, det bliver taget til staff mødet imorgen d.3/5
 6. Hvad er dit RP navn: Asger Hansen PlayerID: 76561198045351756 Alder? (min. 16 år gammel): 19 år. Har du tidligere fået ban fra serveren? (Hvis Ja. Hvor lang tid og hvorfor? Max 5 Points): 10 points, for en dum ting. I ren panik og kaos, fik jeg brugt en lille bug. Har dog afsonet min straf.
 7. Ved ikke helt om det er en god ide, at han kommer ind, men alle skal vel have en chance? +1
 8. Trækker min ansøgning til pga staff ting.
 9. Hvad er dit RP navn: Asger Hansen PlayerID: 76561198045351756 Alder? (min. 16 år gammel): 19 år. Har du tidligere fået ban fra serveren? (Hvis Ja. Hvor lang tid og hvorfor? Max 5 Points): 10 points. I ren panik og kaos, fik jeg dummet mig, og fik bug abuset. Men jeg vandt, og har afsonet min straf.
 10. Ved ikke lige hvad det kunne være, men prøv at komme på engang, evt hør om nogle kender fejlen ved staffmødet iaften.
 11. Kom ind på tsen og snak med os, det er nemmere at forklare der. I hvertfald fra min siden af.
 12. Hvaaa @Dennis Lamors er det et nyt navn? evt namechange?
 13. vej

  Hvad er dit RP navn: Asger Hansen PlayerID: 76561198045351756 Alder? (min. 16 år gammel): 19 år. Har du tidligere fået ban fra serveren? (Hvis Ja. Hvor lang tid og hvorfor? Max 5 Points): Aldrig. har du tidligere været ansat som betjent eller falck hvis ja Rank/Og hvor længe? Har førhen været i politiet på metropolis, som elev. Nåede aldrig længere, da der overhovedet ikke var gang i byen, og derfor gik det hen og blev kedeligt. Hvorfor vil du gerne være en del af Politi styrken? (min. 100 ord): Jeg kunne godt tænke mig, at blive en del af politi styrken, nu hvor der er kommet lidt gang i byen, så der faktisk er change for, at der sker noget mere end førhen. Udover det, så syntes jeg, at det virker som om (Set fra den civile side) så mangler der nogle aktive betjente, og nogle betjente som der måske har lidt erfaring. Udover det, så brænder jeg for at være betjent, jeg har altid haft det sjovt, som betjent, og håber at jeg kan hjælpe med at få bygget et ordenligt politi op, i bla sammenhold. Hvilke evner er vigtige som Politi betjent? (Mindst 8 evner/egenskaber) - Ordenligt RP. - Et stabilt aim. - Ordenligt kørevenskaber - At man kan tænke selv. - Kan holde hovedet koldt i pressede situationer. - Ha' talevneskaberne iorden. - At man ikke bliver sur ekstremt hurtigt. - At ha' evt erfaringer fra politiet. Hvordan vil selv beskrive dit RP? (Fra en skala på 1-10, 10 er det bedste. Skriv gerne hvorfor 30 ord min) Jeg vil umiddelbart bedømme mit RP på en 8'er. Ens RP kan altid blive bedre, men eftersom at jeg holder mig i min karakter hele tiden, og går meget op i RP. Selvom folk går ud af RP, så fortsætter jeg i min karakter. Hvorfor skal vi lige hyre dig? (min. 90 ord): Jamen i skal hyre mig, da jeg har en del erfaring inde for politiet, og brænder for at hjælpe politiet. Udover det, så er jeg meget aktiv, og ville derfor være en stor hjælp for politiet, samt erfaringen, så der er næsten altid en betjent online, som der kan sit shit. Mit mål inde for politiet er at komme så højt op, som muligt og hjælpe til, med at gøre politiet til en stærkere styrke. Jeg har fra Lakeside serveren haft erfaring, som assistant Chief of Police, og er derfor vand til det pres, som der bliver lagt på en, når man er på patrulje. Udover det, så har jeg spillet 1000+ timer som betjent, hvor 300+ af dem er i ledelsen. Hvor manger timer spiller du i løbet af en uge 80+. Hvor mange timer spiller du Dania-gaming RP om ugen ca? 70+ https://www.facebook.com/politi/videos/1005229046248547/
 14. Tænkte at der kun er en måde at lære tingene på
 15. Nej, der må jeg sgu give en +1 til kramer, det er sgu en dumflad fra vores side af