Welcome to DaniaGaming

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Charlie Einfeldt

Civilian
 • Content count

  618
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Everything posted by Charlie Einfeldt

 1. Kunne man lave en grænse af en form som kan holdes af politiet eller de civile på en af de meste brugte veje?. Det kan jeg huske at det have vi det meget sjov med på Lake side.
 2. +1
 3. Før du kan søge ind i falck, så skal man ha' været oprettet på forum og spillet på serveren i mindst 4 dage Hvad er dit RP navn: Charlie Einfeldt PlayerID: 76561198127325540 Alder?: 28 Har du tidligere fået ban fra serveren? (Hvis Ja. Hvor lang tid og hvorfor? Max 5 Points): Nej
 4. Jeg TROR grunden til den manglende respekt er at alle har været civile alle har været medic alle har været politi på de forskellige servere. - Kan huske tilbage på Altis på Armadillo hvor der var autoritet samt respekt for politiet fordi der bare altid var mange af dem + De have store våben og gav ikke en fuck for nogen eller noget fordi dengang var det okey skyde hvis politiet synes modparten var flabede eller ligene - Men som det er nu melder man hinanden på kryds og tværs hvis man kan komme til det, Og det os med til og gøre at man mister respekten i blandt hinanden og den danske Arma 3 scene bliver mindre og mindre..
 5. Man kan vende den om og sige. - Har man selv løst til og blive fyret på den måde?
 6. Det rp O_o
 7. https://www.youtube.com/watch?v=OH3J2Nc6iQk Jeg prøver og overbevise de fleste om jeg er den bedste skytte Arma 3. Lige i dette tilfælde misser jeg en smule. ps. skru ned
 8. Nu have jeg selv med Jagt og fiskeri og gøre. Og det synes jeg har været en af de fedeste inaktiver der blev taget den gang. Vi var nogen der solgt også hyret vi et sikkerhedsfirma til og passe på os. Så der kommer flere civile over det. i stedet for det er en lille gruppe mennesker der står for det. så få spredt tingene ud til civile så de har en grund til og logge på serveren og bliver der. Den gang vi have Jagt og fiskeri kostet det 1 mio om ugen og have det licens til og kunne trække våben ud og det motiveret flere af os til og blive inde på serveren og få kontakter til de civile. Eller et rebel sted. - Et sted som ligger fjernt fra alt så det tag lidt tid og komme der til og komme tilbage igen, Lidt li som på Lake side.
 9. SKRIGER AF GRIN! @TheDjayce
 10. Det er lavede om
 11. Du ser rigtig. Vi samarbejdede lige, Se selv! http://plays.tv/video/58b2dc5c17c1d95cae/tak-for-god-ro-og-orden-
 12. fedt initiativ! - låner lige posten til vores facebook gruppe
 13. http://plays.tv/video/57ae308784c7b1261c/backstab-lidt-sjov-med-italy?from=user
 14. http://plays.tv/video/57c5f837cae9d13724/terror-i-f-ngslet-d?from=user
 15. Der kommer spawnede biler til jer
 16. SÅ BLEV DET TID TIL EVENT! TORSDAG KL 20:00 MØDES VI PÅ METROPOLS RACERBANEN TIL NOGET RACE. REGALER MM, TAG VI PÅ STEDET. VI SES! - NOTE: KOM I DIN FEDESTE & HURTIGSTE BIL.
 17. EN AF DE BLIVER JEG TÆNKER VI SKAL KØRE RACE I BLIVER DENNE: http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/90469323235519489/B7A6D2CF85FAAA5F4D60FE5626398E75715ACB27/
 18. Hej @philipbomskov kom til event i stedet ;-)
 19. @Alex Newman Det kommer helt and på hvad du er bannede for
 20. irrrrk
 21. vej

  Hej Simon Din ansøgning er blevet diskuteret internt i ledelsen, og vi vil meget gerne invitere dig til et interview på Metropolis HQ. Hvor vi ser om du har kompetencerne til og blive en del af politiet. Kontakt Charlie Einfeldt 13371337 for at få en aftale.
 22. Hej Philip ansøgning er blevet diskuteret internt i ledelsen, og vi vil meget gerne invitere dig til et interview på Metropolis HQ. Hvor vi ser om du har kompetencerne til og blive en del af politiet. Kontakt Charlie Einfeldt på 13371337 for at få en aftale.