Welcome to DaniaGaming

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Bøtker

Head Admin
 • Content count

  445
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Community Reputation

240 Excellent

About Bøtker

 • Rank
  Go Green - lvl 9000

Recent Profile Visitors

2,084 profile views
 1. 24-06-2017 Ny MDMA By, Donation % er ændret! Donations Rabat Gælder ikke længere på trrucks!
 2. 23-06-2017 Da vi har ramt over 80 Euro er der nu 25% rabat på alt tøj og biler og våben indtil den 1-07!! Ny Grænse! Tilføjet nye gang vests! Tilføjet en sindssyg vape! HUSK AT OPDATER A3SYNC!
 3. 23-06-2017 Donation Discount Systemet virker nu! Da vi har ramt over 40 Euro er der nu 25% rabat på alt tøj og biler indtil den 28-06!! Nye Trucks tilføjet til Truck Shoppen!
 4. Hej alle! Nu er der gået et par dage og vi må erkende at vi aldrig havde troet at så mange mennesker ville vende tilbage til Lakeside. Vi er super taknemmelige for alle jer medlemmer, nye som gamle, for at i bliver ved med at støtte Dania, ikke bare som en Arma 3 Server, men også som et fællesskab. Vi vil gøre alt for at gøre jer tilfredse, men som vi alle ved er det desværre ikke helt gratis ;( Jeg er klar over at de tidligere Donations Pakker ikke har været helt atraktive, og det skal der gøres om på! Som sagt er vi et fællesskab, og derfor mener vi også at når man donere, så er det udover at du som donator får en lille perk, så skal resten af fælleskabet selvfølgelig også havde noget. Derfor præsentere jeg nu vores nye donations pakker! Vores månedlige mål ændres til 120 euro. For 120 euro vil vi være istand til at kunne køre forum, ts og server. Når de første 40 euro er blevet donated unlocker den første globale perk, hvilket er: 10% rabat på alle biler og tøj i 5 dage. Når der doneres for i alt 80 euro unlocker den næste globale perk, hvilket er: 15% rabat på alle våben , biler og tøj i 8 dage. Når vi rammer målet for de 120 euro vil der så være: 25% rabat på alle våben, biler, tøj og 25% på huse, dette varer 5 Dage! Alle disse ovenstående ting vil unlock for alle spillere. Udover dette vil du også få nogle ting når du donere: Donate €5 og få: Privat Donations rum på teamspeak Bronze VIP Donations tag på teamspeak Donate €10 og få: Privat Donations rum på teamspeak Bronze VIP Donations tag på teamspeak GANG VEST TIL DIG OG HELE DIT GANG! Donate €15 og få: Privat Donations rum på teamspeak Sølv VIP Donations tag på teamspeak GANG VEST TIL DIG OG HELE DIT GANG! Donate €25 og få: Privat Donations rum på teamspeak Guld VIP Donations tag på teamspeak Adgang til Donator Super Rooms på Teamspeak. GANG VEST TIL DIG OG HELE DIT GANG! Donate €50 og få: Privat Donations rum på teamspeak Platium VIP Donations tag på teamspeak Adgang til Donator Super Rooms på Teamspeak. GANG VEST TIL DIG OG HELE DIT GANG! Donate €100 og få: Privat Donations rum på teamspeak Diamant VIP Donations tag på teamspeak Adgang til Diamant Donator Super Room på Teamspeak. GANG VEST TIL DIG OG HELE DIT GANG! I må endelig komme med ideér til hvilke donations ting i godt kunne tænke at se i pakkerne, så finder vi ud af det Kom endelig med kommentarer til hvad i syntes
 5. Kan godt se problemet. Vi arbejder på at bygge på terrainet så en ny bank som ikke er på vand er nok meget sandsynlig, indtil da, husk svømmere eller choppers der kan følge dem!
 6. 21-06-2017 Udvidet sikkerhed tilføjet til serveren.
 7. 20-06-2017 Pris på kød er ændret Ændret ting i Politi våben og item shop. Fixet AUG i rebel store, Tilføjet Rebel Sigte Korn i rebel store.
 8. 19/06/2017 Våben til rebel er tilføjet (Indtil vi finder en løsning med Jagt og Fiskeri) Gang vest tilføjet og rykket til Rebel Clothing shop. Lavet et skilt hvor de civile kan tjekke hvad threat level i byen er, skiltet står ved courthouse oppe ved fængslet. Mindre prisændringer.
 9. Her vil der blive postet changelogs når serveren bliver opdateret!
 10. Jep, den forstår jeg ikke helt? Mener du når du har nøglerne så kan du åbne trunk?
 11. Angående biler, så har lige smidt en af de biler som Derrick har lavet ind. Flere biler vil følge! Det med bøderne, fed idé, noget jeg gerne vil kigge nærmer på. Nightvision, jeg sørger lige for at få den der Babe fil slettet
 12. Fair pointe du laver, jeg tænker lige over den og vender tilbage Tak for din feedback
 13. mere jeg tænker over det, kan det også godt være det er bedst. Vi har ingen ide om hvor mange der rent faktisk er aktive politi
 14. Folk skal også bare kunne vise at de vil det så. Folk der så ikke viser deres engagement indefor politiet vil efter den første uge blive fjernet omgående. Nytter ikke noget vi har en politistyrke hvor halvdelen ikke spiller mere. Det er jeg sikker på en ledelse nok skal finde ud af, hvis ikke, skal vi nok gøre det. Udover det kræver det at hvis ledelsen vil blive siddende at de tager initiativ. Vi skal starte en server som bare er "SPITZE!"
 15. Ledelsen får som udgangspunkt også lov til at beholde deres position, MEN, vi gennemgår nøje både medic og politiledelsen for at se om der er noget der ikke fungere. Hvis det er tilfældet vil der blive taget fat i de pågældende ledere for at finde en løsning på problemet. DOG vil jeg mene at det nok ville være sjovest og det bedste at alle gik tilbage til laveste rank? er det ikke sjovere at kunne kæmpe sig op igen til sin plads?