Welcome to DaniaGaming

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Bøtker

Head Admin
 • Content count

  441
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Everything posted by Bøtker

 1. 23-06-2017 Donation Discount Systemet virker nu! Da vi har ramt over 40 Euro er der nu 25% rabat på alt tøj og biler indtil den 28-06!! Nye Trucks tilføjet til Truck Shoppen!
 2. Her vil der blive postet changelogs når serveren bliver opdateret!
 3. Hej alle! Nu er der gået et par dage og vi må erkende at vi aldrig havde troet at så mange mennesker ville vende tilbage til Lakeside. Vi er super taknemmelige for alle jer medlemmer, nye som gamle, for at i bliver ved med at støtte Dania, ikke bare som en Arma 3 Server, men også som et fællesskab. Vi vil gøre alt for at gøre jer tilfredse, men som vi alle ved er det desværre ikke helt gratis ;( Jeg er klar over at de tidligere Donations Pakker ikke har været helt atraktive, og det skal der gøres om på! Som sagt er vi et fællesskab, og derfor mener vi også at når man donere, så er det udover at du som donator får en lille perk, så skal resten af fælleskabet selvfølgelig også havde noget. Derfor præsentere jeg nu vores nye donations pakker! Vores månedlige mål ændres til 120 euro. For 120 euro vil vi være istand til at kunne køre forum, ts og server. Når de første 40 euro er blevet donated unlocker den første globale perk, hvilket er: 25% rabat på alle biler og tøj i 5 dage. Når der doneres for i alt 80 euro unlocker den næste globale perk, hvilket er: 25% rabat på alle våben , biler og tøj i 8 dage. Når vi rammer målet for de 120 euro vil der så være: 50% rabat på alle våben, biler, tøj og 25% på huse, dette varer 5 Dage! Alle disse ovenstående ting vil unlock for alle spillere. Udover dette vil du også få nogle ting når du donere: Donate €5 og få: Privat Donations rum på teamspeak Bronze VIP Donations tag på teamspeak Donate €10 og få: Privat Donations rum på teamspeak Bronze VIP Donations tag på teamspeak GANG VEST TIL DIG OG HELE DIT GANG! Donate €15 og få: Privat Donations rum på teamspeak Sølv VIP Donations tag på teamspeak GANG VEST TIL DIG OG HELE DIT GANG! Donate €25 og få: Privat Donations rum på teamspeak Guld VIP Donations tag på teamspeak Adgang til Donator Super Rooms på Teamspeak. GANG VEST TIL DIG OG HELE DIT GANG! Donate €50 og få: Privat Donations rum på teamspeak Platium VIP Donations tag på teamspeak Adgang til Donator Super Rooms på Teamspeak. GANG VEST TIL DIG OG HELE DIT GANG! Donate €100 og få: Privat Donations rum på teamspeak Diamant VIP Donations tag på teamspeak Adgang til Diamant Donator Super Room på Teamspeak. GANG VEST TIL DIG OG HELE DIT GANG! I må endelig komme med ideér til hvilke donations ting i godt kunne tænke at se i pakkerne, så finder vi ud af det Kom endelig med kommentarer til hvad i syntes
 4. Kan godt se problemet. Vi arbejder på at bygge på terrainet så en ny bank som ikke er på vand er nok meget sandsynlig, indtil da, husk svømmere eller choppers der kan følge dem!
 5. 21-06-2017 Udvidet sikkerhed tilføjet til serveren.
 6. 20-06-2017 Pris på kød er ændret Ændret ting i Politi våben og item shop. Fixet AUG i rebel store, Tilføjet Rebel Sigte Korn i rebel store.
 7. 19/06/2017 Våben til rebel er tilføjet (Indtil vi finder en løsning med Jagt og Fiskeri) Gang vest tilføjet og rykket til Rebel Clothing shop. Lavet et skilt hvor de civile kan tjekke hvad threat level i byen er, skiltet står ved courthouse oppe ved fængslet. Mindre prisændringer.
 8. Jep, den forstår jeg ikke helt? Mener du når du har nøglerne så kan du åbne trunk?
 9. Angående biler, så har lige smidt en af de biler som Derrick har lavet ind. Flere biler vil følge! Det med bøderne, fed idé, noget jeg gerne vil kigge nærmer på. Nightvision, jeg sørger lige for at få den der Babe fil slettet
 10. Fair pointe du laver, jeg tænker lige over den og vender tilbage Tak for din feedback
 11. mere jeg tænker over det, kan det også godt være det er bedst. Vi har ingen ide om hvor mange der rent faktisk er aktive politi
 12. Folk skal også bare kunne vise at de vil det så. Folk der så ikke viser deres engagement indefor politiet vil efter den første uge blive fjernet omgående. Nytter ikke noget vi har en politistyrke hvor halvdelen ikke spiller mere. Det er jeg sikker på en ledelse nok skal finde ud af, hvis ikke, skal vi nok gøre det. Udover det kræver det at hvis ledelsen vil blive siddende at de tager initiativ. Vi skal starte en server som bare er "SPITZE!"
 13. Ledelsen får som udgangspunkt også lov til at beholde deres position, MEN, vi gennemgår nøje både medic og politiledelsen for at se om der er noget der ikke fungere. Hvis det er tilfældet vil der blive taget fat i de pågældende ledere for at finde en løsning på problemet. DOG vil jeg mene at det nok ville være sjovest og det bedste at alle gik tilbage til laveste rank? er det ikke sjovere at kunne kæmpe sig op igen til sin plads?
 14. Selvom videoen indeholder landsforræderi af allerhøjeste grad er den nu meget sjov
 15. Mere info vil blive givet når vi nærmer os. Serveren burde meget gerne blive næsten idententisk til den der var før!
 16. Hej allesammen. Her på det sidste har tingene stået meget stille og det er der flere årsager til. Den første grund har været at ikke kun os men mange andre communities har mødt ekstrem stor konkurrence af et andet community som jeg godt tror i kender. Det burde ikke være nogen undskyldning da konkurrence er godt og det er hvad der skal få os til at arbejde hårdere. Vi har ikke været klar på en så stor konkurrence, og problemet er at hvis vi skal op og havde lige så gode features og performance som vores største konkurrence har vil det tage tid. Jeg kan godt forstå de folk har en opfattelse af at det har ladet til staff har give op da i ikke har fået nogle opdateringer. Dette kan jeg fortælle ikke er tilfældet fordi fra og med i dag skal vi tage hånd om problemet, stort eller småt, og ikke bare feje det ind under tæppet. Boris har pga. tidsmangel i en periode trådt ned fra Head Developer posten, og den har jeg nu overtaget indtil at Boris ihvertfald føler han har mere tid, efter det må vi se hvad der så sker. Derfor kommer jeg med en anmodning til jer: Skriv under på denne Post hvad DU gerne vil havde ind på serveren. Det kan være hvad som helst. Alle der vil havde den gamle lakeside? Skriv det her. Nogen der har en god ide til hvad vi kunne gøre? Skriv det her I skal ikke holde jer tilbage! Bare fyr løs med nogle ideér.! Mvh Staff Teamet EDIT: Jeg tjekker tilbage om 48 timer og giver en response!!!
 17. Alright, De 48 timer er så småt ved at være gået, men ved nærmere eftertanke tror jeg det er bedst vi lige trækker den 24 timer mere. Dette er pga et staff møde vi har i morgen hvor vi vil diskutere alle de forskellige muligheder vi har osv og vi vil skrive et svar på forum til hvad der skal ske efter mødet imorgen!
 18. Da Intet er besluttet endnu kan jeg ikke give dig noget svar. Der vil være mere info i løbet af den næste par dage.
 19. Som jeg skrev har Boris trådt tilbage imens han får ordnet nogle ting og har tid til at kunne hjælpe igen. Han vil stadig hjælpe os osv, men han tager ikke beslutningerne lige pt.
 20. Er noget god gammel altis uden mods noget som folk har nogen interesse i overhovedt?
 21. http://www.strawpoll.me/13111586
 22. De rigtige folk burde dog havde fået penge, hvis ikke så skrive lige
 23. @Oliver Andersen og @Lars Henriksen Pengene er overført
 24. Du kan godt lide det @Dennis Lamors
 25. Hej Alle! Vi har valgt at fjerne whitelist til Metropolis serveren, og hvorfor har vi det spørger i nok? Vi er klar over mange af jer har brugt rigtig rigtig langtid på jeres ansøgning, så i syntes nok det er mærkeligt at vi ligepludselig fjerne denne her whitelist. Jeg forstår jer godt, men vi havde helt andre forventinger til hele V3 end hvad der egentlig er sket. Vi havde forventet at alle de HardCore RP'er der kan deres ting ville ind og spille og kun dem ville skrive en ansøgning. Vi har fejlvurderet vores spiller base og vi undskylder overfor største delen af vores spillere at lukke jer ude fra DaniaGaming ved at slukke for lakeside serveren også i ikke kunne komme ind på Metropolis. DaniaGaming er ikke en "gentlemens Club" som kun få har tilladelse til at komme ind i. DaniaGaming skal være et sted hvor alle og enhver der overholder vores regler kan spille frit. Det var sådan vi startede og det er sådan det burde være. Det er derfor vi har valgt at fjerne whitelisting og vi håber dermed også at i alle sammen vil komme ind og prøve serveren og bakke op om den. Vi har lagt utrolig mange krafter i det så vi håber i vil tage godt i mod den! Til alle jer der skrev en ansøgning, tusind tak for jeres støtte, vi er utrolige taknemmelige for at i viser jeres kærlighed til serveren ved at bevise i vil støtte op om vores community