Welcome to DaniaGaming

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

T Cancel

Head Admin
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by T Cancel

 1. Før du kan søge ind i falck, så skal man ha' været oprettet på forum og spillet på serveren i mindst 4 dage Hvad er dit RP navn: PlayerID: Alder?: Har du tidligere fået ban fra serveren? (Hvis Ja. Hvor lang tid og hvorfor? Max 5 Points):
 2. Før du kan søge ind i politiet, skal du have været oprettet på forum og spillet på serveren i mindst 4 dage og have 10k ingame! Hvad er dit RP navn: (Skriv svaret her) PlayerID (Steam Community ID): (Skriv svaret her) Alder? (Under 16år vil der være en prøveperiode på 14dage): (Skriv svaret her) Har du tidligere fået ban fra serveren? (Hvis Ja. Hvor lang tid og hvorfor? Max 5 Points): (Skriv svaret her)
 3. Denne template er kun til perm bans! - Så dem der har 2,5,10,14 dags ban bliver AFVIST med det samme! Dit navn: PlayerID: Teamspeak Unique ID (KUN hvis du er banned på teamspeaken): Hvem bannede dig: Hvornår blev du banned: Hvorfor fik du perm ban?: Hvad har du lært af dit ban?: Kom med en god grund hvorfor vi skal give dig en chance igen:
 4. Hvad er jeres bande navn?: Hvem er jeres bande leder? Jeres bande logo (16x16) (Hvis i vil have et logo) Hvad er jeres bande's formål? (min. 50 ord) I må gerne skrive mere end 50 ord det giver større chance : Har bande lederen læst vores server regler og Gang regler? og har han/hun forstået dem?:
 5. Så er det tid til noget server event igen!!! !!!!Server event starter kl 19:00!!!! For nogle dage siden lavede vi noget race på serveren, der udviklede sig til lidt af en krig med tanks! Det lød som om at det var lidt af et hit, så derfor går vi hele vejen her i weekenden! Det kommer til at forgå med en mindre krig i Los Diablo, hvor nogle terrorister har taget lakesides præsident til fange, og nu gælder det om at få ham tilbage igen! Dette vil serfølgelig sige at hele Los Diablos bliver lukket af under eventet. Vi kommer til at lave 2 hold, terrorister og så kommer hele armas special styrker på besøg! Terroristerne har taget præsidenten til fange og han befinder sig et ukendt sted i Los Diablos derfor skal special styrkerne rykke ind og finde ham og få ham ud sikkert igen. Alt dette vil ikke kommer til at forgå stille for sig. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Der er 3 steder som terroristerne må holde præsidenten fanget, disse kan ses på billede længere nede : Disse 3 steder skal arma special styrke så prøve at finde ud af hvilket sted han er fanget. Det kommer til at forløbe sådan at der er 5 terrorister på et hold, og 10 fra special styrken på det andet. Special styrken har 15min til at få fuldført denne mission ellers vinder terroristerne. terroristerne har ca. 5min til at stille sig klar nede i Los D. Der vil blive givet både våben og køretøjer ud til begge grupper så det skal man ikke selv tænke på. men ellers glæder vi os til at holde dette event og håber der er mange der møder op! mvh. Dania Gaming!
 6. Server Event Fredag D. 30/9-16, Kom Frisk! Vi har her i Dania-Gaming staff modtaget en forespørgsel på om civile spillere kunne arrangere events, og vores svar er ja. Hvis man komme med et udkast som dette i vil kunne finder længere nede, og præsenter det for Dania-Gaming staff medlemmer så er chancen for at vi vil holde dit event der også. Og nu her på fredag, vil vi så afholde dette event som vi har modtaget: https://docs.google.com/document/d/1Hmks_5Ps5wn3bdtuL2690hy1hxwh7KIH6bpopJbaPkM/edit?usp=sharing Selv om dette event bliver afholdt af spillere, vil vi i staff stadig holde godt øje med hvad der foregår - og have en finger med hvor der nu er brug for det. Men som skrevet, gå ind og læs om det - og så vil vi her i Dania-Gaming staff gerne sige tak til Kim Garder og Sven Krogh for at komme med dette udkast. Mvh. Dania-Gaming.
 7. Så er der event igen! Dette event kommer til at forgå på vores Wasteland server, men præmierene bliver uddelt på vores Lakeside server. For at deltage i dette event skal man dog have Tanoa. Så er der event på wasteland serveren, det kommer til at forgå på den måde at det bliver helt normalt wasteland, men vi kommer til at tælle points for, player kill og for AI kills. Player kill = 10 points AI kill = 2 points Dette event starter kl 20:00 og slutter kl 22:00 Praktisk infomation omkring event: 1) Hvis man spiller med et hold, må man ikke skyde sine hold kammerater. (Dette vil give -50 points) 2) Der tages forhold for ændringer i regler. 3) Man kan blive smidt ud fra event hvis man ikke kan opføre sig ordenligt. 4) Hvis man har ban på Lakeside server kan man stadig deltage i event. (Med mindre det er perm ban) 5) Hvis man er tvunget til at gå og man ligge i top 4, skal man hoppe i supporten, og din score vil blive skrevet ned. 6) Husk at tage alle dine mods af før du joiner wasteland serveren. 7) Server IP: 198.251.84.216:2322 præmiere: 1. pladsen - Rebel licens + 1mil 2. pladsen - Et stor hus(valgfri placering) + 750k 3. pladsen - 500k 4. pladsen - Smart car (I valgfri farve) (Hvis en vinder har licens eller hus, kan dette godt blive givet videre til en ven)
 8. Server event: 14/8-16 søndag kl 20:00 eskortere politiet en lotto vinder, han har været meget heldig og få 7 rigtige i onsdags lotto. Han skal fra Lakeside - Los diablos - Morrison - Lakeside. Dette event handler om at stoppe politiet og få fat i Mr. Millioner, man skal ikke forsøge at røve andre civile der er igang med at sætte en roadblock op eller som er igang med at røve poltiet. (Til dette event er der "shoot on sight" på politiet, når dette event er ovre gælder normale server regler igen!) man må samarbejde med lige så mange man vil til dette event, men præmien vil stadig være den samme lige meget hvor mange man sidder sammen på et hold. Hvis man sidder alene og mangler et hold kan man mødes på Lakeside pub og finde andre der sidder i samme situation. Husk at læse regler for EVENTS!
 9. Server Event d. 23-04/16 - KL. 21:00 Det vildeste event vil komme til at foregå her på Dania-Gaming. Har du nogensinde spillet "Rocket League" eller prøvet at køre radiobiler? hvis du kunne lide det, vil du helt sikkert kommer til at elske hvad der kommer til at ske kl 21:00 lørdag aften. Som du måske kan forestille dig, kommer det nok ikke til at forekomme sig helt stille og roligt, der vil blive sat fuld gas på vores Monster Trucks, og de kommer nok til at jage vores søde lille mini copper. Det kommer til at foregå sådan, at der vil blive lavet et par hold hvorefter der vil blive sat et antal Monster trucks på banen, og en lille sød mini cooper som de så skal have fat i, men lad mig gøre det klart, det vil ikke komme til at blive for nemt, Vores mini cooper chauffør er ikke nybegynder, så det vil blive svært at få fat i den! Man bliver nødt til at arbejde godt sammen som et hold, og det hold der får fat i den lille bil først vil vinde en masse dejlige premiere. Dette vil blive afgjort på tid. Anden runde af vores event vil blive lavet til en radio bil bane, hvor det er alle mod alle, og vi køre med "last man standing" så der skal man kun tænke på sig selv. Her vil der dog også blive givet en masse gode premiere ud! Til dette event, skal man ikke selv medbringe noget, alle kan få lov at deltage gratis. Der vil selvfølgelig blive givet mange flere informationer ud lørdag kl. 21:00 inde på vores teamspeak 3 server på IP’en: 5.189.180.101, nede i det rum som er kaldt “EVENT”