Welcome to DaniaGaming

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Kim Garder

Support
 • Content count

  206
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Community Reputation

50 Excellent

6 Followers

About Kim Garder

 • Rank
  Legendary Member
 • Birthday 07/18/1994

Recent Profile Visitors

1,292 profile views
 1. Alle dine ideer er skam også med på skrive brættet, så bare rolig du er ikke glemt Link til post hvis andre personer vil se alle Catena's ideer
 2. Hej Folkens! Jeg tænker at vi skal til at have støvet event sokkerne af og igang med at fyre nogen fede events af til jer alle sammen for det fortjener i !! Derfor har jeg brug for at vide hvad i vil og har lyst til at slags events for jeg er sikker på at i har prøvet en del af de samme slags events og derfor synes jeg vi skal prøve og høre hvad menneskerne derude vil prøve af events! Derfor vil jeg meget gerne høre fra jer alle hvad i kunne tænke jer, kom med alle slags ideer der er ingen der er dumme ! Hvis der en der kommer med sådan en god ide at den bruges til dette store event bliver skaberen bag denne ide Award med en pris af : 75.000 Dollars PS: Det skal være en gemmen tænkt plan, i kan hvert fald være sikre på ikke at vinde hvis i bare skriver ( Racerløb )
 3. god stilling
 4. ingen bileder ?
 5. det var feeed!
 6. de kan jo næsten escorte civile rundt 1 civil pr medic
 7. Den flyvende medic! on the way to you!
 8. fest og farver !
 9. lidt for easy ? næste gang skal vi tage hemmet ud og ram dem med nitro
 10. ser godt ud !
 11. fedt
 12. tag da kampen istedet for at tage pussy planen
 13. Typisk bubbi
 14. haha fedt !