Welcome to DaniaGaming

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
Bøtker

Vi er klar over de fejl vi har

Hej Alle
Over den sidste tid som i måske har bemærket har serveren ikke kørt optimalt, og det anerkender vi.
Der har været flere problemer som har været skyld i det, Nogle af problemerne har fx været Økonomien var for svær for nye spillere, Politiet har ikke været 100% skarp i mange sager, updates blev lagt ud uden at de virkede 100%, nye opdateringer blev lagt ud før alt det der i forvejen ikke virkede blev fikset, men den vigtigste af dem alle så har det været at vi ikke har haft nogen kommunikation med jer spillere.

Jeg ser DaniaGaming som meget mere end bare et Arma Community. Både jeg og jeg er sikker på i også har mødt nye spillere som i er blevet super gode venner med og som i også spiller spil med udover Arma. DaniaGaming vil være deres spillere tro og yde dem det bedste og det har vi ikke gjort her på det sidste. Vores hårde arbejde på V3 har vidst sig at være en mindre fiasko pga. en helt masse små fejl som ikke vare blevet rettet op på i tide. OG det er jo det det hele er. Små Fejl, men en helt masse af dem.

Noget som vi bestemt ikke stolte af er kommunikationen fra os til jer. Vi skal være bedre til at fortælle HVER GANG der kommer en opdatering og også selvom det bare er 1 lille ting. I skal havde at vide hvornår og hvad vi fikser så i kan se der sker noget. Jeg forstår alle jeres frustrationer og det er derfor vi sætter alt ind på at fikse det.

Derfor!
fremadrettet vil vi hver gang der kommer en update release en changelog under News And Information også selvom det bare er en enkelt linje.
De problemer der er på serveren lige nu vil blive taget hånd om med det samme
Vi tilføjer nogle nye folk til poliitet så vi kan få det til at køre super skarpt

Udover det så trækker vi opdateringen tilbage som gjorde at nogle af jeres biler kun kunne køre 80 km/t

Alt dette er ikke noget som bare sker på en dag eller to, men vi håber på at når vi er færdige at i stadig holder med os som de loyale community medlemer i er.

Vi skal nok klare det her!

Mvh DaniaGaming

10 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi er her og vil altid støtte op om Dania.. Der findes ikke et bedre community.
Vi sætter pris på i arbejder hårdt for at give os en god oplevelse og jeg glæder mig rigtig meget til de små ting og de nye oplevelser i har liggende kommer.
Ud over det glæder jeg mig til at stifte nye bekendskaber samt venner over DaniaGaming i fremtiden.

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

100% enig med Holy Kramer. Man skal også huske alle de fede ting som der er på v3 og ikke kun de dårlige.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bøtker! 100% fedt i lytter på spillere også osv!

Jeg vil ihvertfald gør alt hvad jeg kan for at vi kan få det her op og stå igen, fordi nå alt kommer til alt så kan i jo godt jeres shit, og det ved vi alle sammen godt ellers ville i jo ikke være her den dag i dag:) 

 

14288137_312404162451435_246948708_n.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0